FMTC is niet te stoppen

Geplaatst op: 19-10-2018

Terug naar overzicht

Zoals bekend is ons bedrijf hét internationale veiligheidstrainingscentrum voor offshorescheepvaart en (wind)industrie. Sinds de oprichting in 2014 timmeren we flink aan de weg. Destijds begonnen we ons avontuur met een beperkt aantal veiligheidstrainingen vanuit Badhoevedorp. Inmiddels nemen er jaarlijks meer dan 10.000 cursisten vanuit alle windstreken deel aan onze (meerdaagse) gecertificeerde trainingen. Daar zijn we uiteraard zeer trots op, zeker gezien de positieve beoordelingen. Op Trustpilot geven deelnemers FMTC het label ‘uitstekend’.

Ontwikkelingen Nederland

In Nederland verzorgen we de safety trainingen vanuit de locaties Schiphol-Amsterdam, IJmuiden en Dordrecht. In Dordrecht wordt momenteel hard gewerkt aan de bouw van een zwembad. Als dat is opgeleverd, naar verwachting december 2018, dan kunnen we ook daar de complete basistrainingen OPITONOGEPASTCW en GWO geven. Daarnaast openen we in Rotterdam een nieuw trainingscentrum in de haven. Zo kunnen we op die locatie, net als in IJmuiden, de vaartrainingen NOGEPA en STCW verzorgen.

Internationale ontwikkelingen

We groeien niet alleen hard binnen Nederland, maar verkennen ook de mogelijkheden van geschikte trainingslocaties en samenwerkingsverbanden in het buitenland. Zodra we hier concreter over kunnen zijn volgt er meer nieuws. Als gevolg van de groei en internationale ontwikkelingen hebben we besloten tot een wijziging in de samenstelling van ons managementteam. Vanaf 1 juli 2018 heeft Joeri van de Watering de rol van Managing Director Nederland overgenomen van Rob Bruinsma. Bruinsma focust zich volledig op de internationale expansie. Naast Van de Watering zijn Erwin Roos -QHSE manager- en John Maaskant -Operational Manager- verantwoordelijk voor de dagelijkse Nederlandse leiding. Samen met alle medewerkers werken zij vol enthousiasme aan de realisatie van de FMTC belofte: ‘a unique experience’.

Bel-afspraak

  Naam *

  Onderwerp *

  Telefoonnummer *

  Datum *

  Tijd *

  E-mail (voor bevestiging)