TTNL bundelt krachten met FIELDS Group voor verdere groei

Geplaatst op: 06-10-2023

Terug naar overzicht

TTNL bundelt krachten met FIELDS Group voor verdere groei

Amsterdam, 06 oktober 2023 – FIELDS Group is verheugd aan te kondigen dat het een meerderheidsbelang heeft verworven in TTNL (“TTNL”). TTNL is een toonaangevende IT-Infrastructuur dienstverlener in de Benelux en andere geselecteerde landen, gespecialiseerd in end-to-end expertise van het opzetten, onderhouden en optimaliseren van bedrijfskritische hybride multi-cloud IT-Infrastructuren. Het doel van de samenwerking is om voort te bouwen op de succesvolle geschiedenis van TTNL en om het bedrijf verder te laten groeien tot een toonaangevende leverancier in Europa. Tegelijkertijd zal FIELDS Group ondersteunen bij het overdragen van de verantwoordelijkheden van Nicolai Kippersluis (oprichter & CEO) naar een nieuw managementteam, waarbij Michel Luxembourg (CCO) en Derk-Jan Boon (CTO) een nog prominentere rol zullen gaan vervullen.

“Na 30 jaar van organische groei is het voor TTNL tijd voor de volgende ´Next Level´ fase en met FIELDS Group hebben we een financieel solide en zeer capabele partner gevonden om onze ambities te realiseren”, zegt Nicolai Kippersluis, oprichter & CEO van TTNL. “Samen zullen we ernaar streven om onze klanten nog breder te ondersteunen met hun enterprise hybride multi-cloud IT-Infrastructuur omgeving om hen zo nog beter in staat te stellen om te gaan met de eisen en uitdagingen van hun bedrijf. De beschikbaarheid en bescherming van de alsmaar groeiende bedrijfskritische data is hierbij essentieel. Daarnaast willen we het succes van TTNL in de Benelux repliceren in andere Europese markten, om zo ook de ondersteuning voor onze multinationale klanten te verbeteren.”

“Ik kijk uit naar een succesvolle samenwerking en ben ervan overtuigd dat we samen belangrijke successen zullen gaan behalen. FIELDS Group is voor ons de ideale partner om onze groeidoelstellingen te realiseren. Hun expertise, middelen en netwerk zullen ons in staat stellen om onze succesvolle organische verkoop- & marketingstrategie aan te vullen en onze Europese voetafdruk uit te breiden via Buy & Build. Samen met het hele team zullen we hard werken om de kansen die voor ons liggen te benutten,” aldus Michel Luxembourg, CCO van TTNL. Derk-Jan Boon, CTO van TTNL, voegt hieraan toe: “Ik ben erg enthousiast over deze kans om TTNL samen met FIELDS Group naar het ‘Next Level’ te brengen. Vanuit een technologisch perspectief zie ik tal van mogelijkheden om de kennis, expertise en ervaring uit te breiden door acquisities en partnerships, waardoor TTNL hét merk wordt voor de uitdagingen waar de IT ‘wereld’ vandaag en morgen voor staat.”

André Reitz, Investment Manager bij FIELDS Group, voegt hieraan toe: “We zijn trots op onze samenwerking met TTNL. We kijken er met name naar uit om Michel, Derk-Jan en de rest van het TTNL team te ondersteunen in hun ontwikkeling naar een full-service data management provider voor complexe IT-Infrastructuren en de verdere internationalisering van het bedrijf. We zijn ook blij dat Nicolai doorgaat als medeaandeelhouder en zijn ervan overtuigd dat zijn expertise en marktkennis van grote waarde zullen zijn de komende jaren”

Over TTNL

TTNL met het hoofdkantoor in Culemborg (Nederland) is gespecialiseerd in data management in de hybride multi-cloud. De focus ligt op het optimaliseren van deze complexe hybride multi-cloud omgevingen, zowel technisch als economisch en om ervoor te zorgen dat bedrijfskritische gegevens beschikbaar en beschermd zijn. Het bedrijf heeft strategische partnerschappen opgebouwd met bedrijven als IBM, Red Hat, PureStorage, Netapp, Lenovo, Dell, VMware, Equinix, Varonis, Veeam en Rubrik.

 Over FIELDS Group

FIELDS Group is een ondernemende hands-on investeerder die zich richt op het ontwikkelen van bedrijven met potentieel. FIELDS Group investeert in bedrijven met een hoofdkantoor in de Benelux en DACH regio en realiseert met het team fundamentele transformaties.

Bel-afspraak

  Naam *

  Onderwerp *

  Telefoonnummer *

  Datum *

  Tijd *

  E-mail (voor bevestiging)