TIIMG breidt verder uit via overname van Novodoc

Geplaatst op: 01-03-2024

Terug naar overzicht

Reuver, maart 2024 – TIIMG (moederbedrijf van Archive-IT) kondigt met trots de overname aan van Novodoc, gevestigd in Erkelenz, Duitsland. Met deze strategische overname versterkt TIIMG haar positie op het gebied van archiefbeheer en digitalisering (in lijn met haar missie om papierloos werken te bevorderen) en breidt ze haar bereik uit naar Duitsland.

Novodoc, met meer dan 40 jaar ervaring, heeft een stevige reputatie opgebouwd als specialist in archiverings- en digitaliseringsoplossingen in Duitsland. Door de overname van Novodoc zal TIIMG niet alleen haar klantenbestand vergroten, maar ook haar dienstenaanbod verder kunnen verbreden in de Duitse markt. Het is de intentie om de klanten van Novodoc te laten profiteren van het uitgebreide scala aan diensten en innovatieve technologieën die TIIMG te bieden heeft, terwijl ze kunnen blijven rekenen op de bekende kwaliteit en expertise waar Novodoc om bekend staat.

“Deze overname past perfect in onze groeistrategie en stelt ons in staat om onze klanten nog beter van dienst te zijn,” aldus Paul de Meulemeester, CEO & mede-aandeelhouder van TIIMG. “We zijn verheugd om Novodoc te verwelkomen in de TIIMG familie en kijken ernaar uit om onze krachten te bundelen. Samen blijven we de digitale transformatie van archiefbeheer leiden.”

Margitta Kohten, directrice van Novodoc, voegt toe: “We zijn verheugd om deel uit te gaan maken van de TIIMG familie en kijken uit naar de mogelijkheden die deze samenwerking met zich meebrengt. Als directrice van Novodoc ben ik ervan overtuigd dat onze klanten zullen profiteren van de expertise en innovatieve (software) oplossingen die TIIMG te bieden heeft. Onze focus op kwaliteit en klanttevredenheid blijft onveranderd. We zijn ervan overtuigd dat deze stap ons in staat zal stellen om onze dienstverlening verder te verbeteren en onze groei voort te zetten.”

Bel-afspraak

  Naam *

  Onderwerp *

  Telefoonnummer *

  Datum *

  Tijd *

  E-mail (voor bevestiging)