Opus People versterkt positie in uitzendmarkt door nieuwe overname

Geplaatst op: 06-12-2018

Terug naar overzicht

Oirlo 5 december 2018 Opus People, een leidende speler in de internationale arbeidsbemiddeling voor de sectoren food en techniek, heeft 100% van de aandelen in Piek Uitzendbureau overgenomen. Via de overname versterkt Opus People haar positie op de Nederlandse markt. Tevens heeft Opus People Lars Claassen per direct aangesteld in de rol van algemeen directeur. In deze rol is Lars verantwoordelijk voor het commercieel uitbouwen van de organisatie en het verder integreren van de groepsactiviteiten.

Opus People levert via haar labels “SEP Peeters”, met focus op food/logistieke arbeidskrachten, en “Techwork”, met focus op technische vakmensen, internationale arbeidskrachten voor de Nederlandse markt. Opus People heeft met een eigen sourcing kanaal direct toegang tot de beste arbeidskrachten uit ongeveer 10 landen. Opus People verwacht door schaalvergroting te realiseren haar klanten nóg beter te kunnen bedienen door (1) de sourcing en logistiek van internationale arbeidskrachten efficiënter in te richten en (2) de kwaliteit van de back-office functies te verbeteren.

Piek Uitzendbureau, wat een focus heeft op het sourcen van vakmensen voor met name technische functies, zal op relatief korte termijn worden ondergebracht onder het “Techwork”-label van Opus People.

Opus People is blijvend op zoek naar mogelijkheden om via overnames haar positie op de Nederlandse uitzendmarkt voor internationale arbeidsbemiddeling verder te versterken.

Contact:
Lars Claassen, Opus People: +31 (0)6 -43 42 55 11., [email protected]

Bel-afspraak

  Naam *

  Onderwerp *

  Telefoonnummer *

  Datum *

  Tijd *

  E-mail (voor bevestiging)