Nieuw trainingsobject: Helikopterplatform

Geplaatst op: 23-10-2018

Terug naar overzicht

Met trots kunnen wij mededelen dat wij vanaf heden een helikopterplatform op ons oefenterrein op Schiphol hebben.

Helikopterplatform

In verband met onze groei mogen wij veel nieuwe klanten verwelkomen op ons trainingscentrum. Om al onze klanten trainingen van de hoogst mogelijke kwaliteit aan te kunnen blijven bieden, zijn we altijd op zoek naar manieren om onze trainingen te verbeteren. Met de komst van dit helikopterplatform, kunnen wij onze helikoptertrainingen naar een nog hoger niveau tillen. Het helikopterplatform staat garant voor realistische trainingen. Daarnaast zijn we nu in staat om ons bestaande aanbod van helikoptertrainingen uit te breiden.

Helikopter trainingen

De trainingen die momenteel al gebruik maken van het helikopterplatform zijn: NOGEPA 1.1 Helicopter Landing OfficerNOGEPA 2.6 Member Fire Fighting en NOGEPA 2.9 Helicopter Fire-Fighting. Naast deze trainingen zullen er diverse, nieuwe helikopter trainingen opgezet worden, zoals HLO voor Superyachts en voor ziekenhuizen.

HLO Superyachts

Superyachts waar een helikopter op kan landen hebben ook een team nodig voor helikopteroperaties. Tijdens de training HLO voor superyachts leert de deelnemer over de risico’s en gevaren van de opstijg- en landingsprocedure aan boord van een superyacht en hoe men moet handelen in een noodsituatie. Naast de veiligheidsaspecten waar de Helicopter Landing Officer rekening mee moet houden, wordt er ook aandacht besteed aan de gastvrijheid.

HLO Ziekenhuizen

Wanneer een helikopter op een ziekenhuis of helitraumacentrum landt, dient men een HLO ter beschikking te hebben. Door de training HLO voor ziekenhuizen te volgen, leert de deelnemer de theorie en de praktijk van het uitvoeren van alle activiteiten die behoren bij helikopteroperaties bij een ziekenhuis, onder normale omstandigheden en bij noodsituaties.

Realistisch oefenen

Naast onze standaard trainingen, kunnen wij ook helikopter trainingen op maat voor u ontwikkelen. Wilt u hier meer informatie over of zou u ons helikopterplatform willen komen bezichtigen? Neem contact met ons op via [email protected] of bel naar +31(0)20 – 811 43 32.

Bel-afspraak

  Naam *

  Onderwerp *

  Telefoonnummer *

  Datum *

  Tijd *

  E-mail (voor bevestiging)