FIELDS Group neemt Sulo Emballagen over

Geplaatst op: 05-08-2016

Terug naar overzicht

FIELDS Group is verheugd aan te mogen kondigen dat ze een overeenkomst heeft bereikt om 100% van de aandelen van SULO Emballagen GmbH over te nemen.

SULO Emballagen ontwikkelt en produceert stalen vaten voor de chemische en voedselwarenindustrie en heeft haar thuisbasis in Herford, Noord-Rijn Westfalen. Het bedrijf is een van de toonaangevende leveranciers van stalen vaten in Duitsland en is al meer dan 90 jaar in de markt actief. De jaarlijkse omzet bedraagt circa €40 miljoen euro.

De onderneming wordt verkocht door Plastic Omnium Environment, de milieu divisie van Compagnie Plastic Omnium uit Frankrijk. De acquisitie wordt in de komende maanden afgerond.

Anne Willem de Vries van FIELDS GROUP: “Sulo Emballagen produceert hoge kwaliteit stalen vaten in grote volumes en past derhalve goed in het profiel van FIELDS Group. De acquisitie zal SULO Emballagen in staat stellen om de activiteiten op basis van haar hoge kwaliteit en goede klantenrelaties in de komende jaren verder uit te bouwen. Henry Freudenreich, CEO van SULO Emballagen voegt hieraan toe: ”Door samen te werken met FIELDS Group kunnen we profiteren van de uitgebreide ervaring en expertise van FIELDS Group op het gebied van hoogwaardige, hoge volume productie. Samen met FIELDS Group kan SULO Emballagen de activiteiten in haar huidige en aanpalende markten uitbouwen en blijven we onze klanten voorzien in hun behoefte voor verpakkingen van staal.

Over FIELDS Group

FIELDS Group is een gerenommeerde industriële holding met kantoren in Amsterdam en München. Samen met het management, ondersteunt FIELDS de verdere ontwikkeling van haar bedrijven. Met haar eigen in-house operationele taskforce is FIELDS direct betrokken bij de ontwikkeling van de groepsmaatschappijen. FIELDS is lange termijn georiënteerd en denkt en handelt als een ondernemer. FIELDS investeert in industriële bedrijven met een omzet tussen de €10 en €100 miljoen euro.

Contact:

René van der Velden, FIELDS Group: +31 6 53435712, [email protected]

Compagnie Plastic Omnium, [email protected]

Bel-afspraak

  Naam *

  Onderwerp *

  Telefoonnummer *

  Datum *

  Tijd *

  E-mail (voor bevestiging)