Fabianne Onderwater gepromoveerd tot Investment Director, André Reitz tot Manager en Nando Slijkerman tot Associate

Geplaatst op: 18-01-2023

Terug naar overzicht

FIELDS Group is verheugd aan te kondigen dat Fabianne Onderwater is gepromoveerd tot Investment Director, André Reitz tot Investment Manager en Nando Slijkerman tot Investment Associate.

Zowel Fabianne, André als Nando hebben de afgelopen jaren een zeer sterke professionele ontwikkeling laten zien en hebben een significante impact gehad op meerdere dealprocessen, onze groepsmaatschappijen en de FIELDS-organisatie.

Fabianne heeft met name een belangrijke rol gespeeld bij de overnames en verdere versnelling van zowel Vink Groep als FMTC, en de succesvolle desinvestering van Eurotech. Ook is ze een van de krachten achter het Talentprogramma bij Vink gericht op het trainen en coachen van high potentials en is ze actief lid van Level20.

André speelde een leidende rol bij de overname van KENT Europe en stuurt momenteel FIELDS’ buy-and-build in IT-diensten in de DACH-regio aan. Hij blijft een grote impact hebben op de samenwerking met het team van KENT om het volledige potentieel te realiseren.

Nando speelde een beslissende rol bij de overname van KENT Europe met een focus op de commerciële due diligence en waardecreatie in de toekomst. Hij heeft verder een leidende rol in het stimuleren van ESG in onze groepsmaatschappijen.

Bel-afspraak

  Naam *

  Onderwerp *

  Telefoonnummer *

  Datum *

  Tijd *

  E-mail (voor bevestiging)