Duits-Nederlandse Handelskamer Webinar: Future-proof financial management

Geplaatst op: 14-05-2020

Terug naar overzicht
Evenement: 20-05-2020 | 11:00 – 12:00
Inschrijvingsdatum: 19-05-2020

Aanmelding: Duits-Nederlandse Handelskamer

Een toekomstvaste financiering vereist een totaalbeeld van de behoeften van uw bedrijf en een totaalbeeld van de mogelijkheden. Tijdens dit webinar zullen finance-specialisten van Grant Thornton en FIELDS Group u het overzicht geven om vanuit Covid 19 te kunnen herstellen en vragen als deze te bespreken:

– Hoe reageert u op deze crisis en hoe herstelt u deze?
– Wat zijn de manieren om financiering aan te trekken tijdens deze crisis?
– Hoe houdt u de controle?

Daarnaast krijgen de deelnemers de gelegenheid om live hun vragen te stellen.

Doelgroep: Finance-professionals en directieleden uit het MKB en grootbedrijf alsook financieel bestuurders en managers uit (semi-)overheidsorganisaties.

Over de vakdocenten:

Hanno Hepke (D) studeerde bedrijfskunde en economie in Berlijn, Karlsruhe en Münster, werkt sinds 1995 actief als corporate finance-adviseur en is sinds 2013 Partner Corporate Finance & Advisory bij Warth & Klein Grant Thornton in Hamburg.

Arjan van Oosten (NL) studeerde fiscaal recht aan Tilburg University, is sinds 1994 actief als fiscalist en is sinds 2016 Tax Partner bij Grant Thornton Nederland.

Evert Everaarts (NL) studeerde bedrijfskunde aan de Erasmus Universiteit Rotterdam, is sinds 2005 actief als financieel adviseur en werkt sinds 2008 bij Grant Thornton Nederland, sinds 2019 als Partner M&A.

Matthias Stuckmann (D) studeerde international management aan de Rijksuniversiteit Groningen en de Rotterdam School of Management. Na enkele jaren in de investment- en financieringsbranche in Frankfurt en München werkt hij sinds 2019 als Investment Executive bij FIELDS Group in Amsterdam.

Joris van Gils (NL) studeerde economie aan Tilburg University en Trinity College in Dublin. Hij heeft vele jaren praktijkervaring in de investeringssector. Hij werkt sinds 2013 bij FIELDS Group, eerst als Investment Manager en Director en sinds 2020 als Partner.

Houdt u er s.v.p. rekening mee dat alle bijdragen in het Engels zullen zijn.

Bel-afspraak

  Naam *

  Onderwerp *

  Telefoonnummer *

  Datum *

  Tijd *

  E-mail (voor bevestiging)