FMTC Safety

Situatie:
Expansie

Aanpak:
Internationale groei

Status:
Actief

FMTC is sinds de start van het bedrijf in 2014 uitgegroeid tot hét internationale veiligheidstrainingscentrum in Nederland voor offshore, scheepvaart, wind en industrie.

Rob Bruinsma, de oprichter van FMTC: “Ik zocht na een aantal jaren van groei in Nederland naar een ondernemende, hands-on investeerder die mij en mijn team kon helpen om verdere groei te realiseren, zowel in Nederland als de stap naar het buitenland. Ik heb bewust gekozen voor FIELDS omdat ze vanaf het eerste gesprek steeds de juiste vragen stelden, zich heel snel de sector materie eigen maakten en heel betrokken waren gedurende het proces. Het geeft écht energie om met dit team te werken. Ik heb dan ook geen moment spijt gehad van mijn keuze. Binnen een jaar hebben we nieuwe locaties in o.a. USA geopend en hebben we onze omzet kunnen verdubbelen.”

Fabianne Onderwater

“Wij ondersteunen met name op het identificeren van nieuwe locaties en het opzetten van de organisatie (juridisch, fiscaal, financieel), zodat het team zich kan richten op de business kant van de internationale expansie. Dit leidt tot een hele leuke dynamiek. ”

“We hebben gezamenlijk een strategische roadmap opgesteld en rollen deze nu uit, we nemen alleen beslissingen waar we allemaal achter staan”.

Rob Bruinsma

Oprichter FMTC

Inmiddels zijn er binnen één jaar na instap van FIELDS vier nieuwe locaties geopend en meerdere in voorbereiding.

Onze bedrijven

Bel-afspraak

  Naam *

  Onderwerp *

  Telefoonnummer *

  Datum *

  Tijd *

  E-mail (voor bevestiging)