FMTC Safety

Situatie:
Expansie

Aanpak:
Internationale groei

Status:
Gedesinvesteerd

FMTC is sinds de start van het bedrijf in 2014 uitgegroeid tot hét internationale veiligheidstrainingscentrum in Nederland voor offshore, scheepvaart, wind en industrie.

Rob Bruinsma, de oprichter van FMTC: “Ik zocht na een aantal jaren van groei in Nederland naar een ondernemende, hands-on investeerder die mij en mijn team kon helpen om verdere groei te realiseren, zowel in Nederland als de stap naar het buitenland. Ik heb bewust gekozen voor FIELDS omdat ze vanaf het eerste gesprek steeds de juiste vragen stelden, zich heel snel de sector materie eigen maakten en heel betrokken waren gedurende het proces. Het geeft écht energie om met dit team te werken. Ik heb dan ook geen moment spijt gehad van mijn keuze. Binnen een jaar hebben we nieuwe locaties in o.a. USA geopend en hebben we onze omzet kunnen verdubbelen.”

Fabianne Onderwater

“Wij ondersteunden met name op het identificeren van nieuwe locaties en het opzetten van de organisatie (juridisch, fiscaal, financieel), zodat het team zich kon richten op de business kant van de internationale expansie. Dit resulteerde in een hele leuke dynamiek. ”

“We hebben gezamenlijk een strategische roadmap opgesteld en hebben deze uitgerold.”

Rob Bruinsma

Oprichter FMTC

Binnen één jaar na instap van FIELDS waren er vier nieuwe locaties geopend.

Onze bedrijven

Bel-afspraak

  Naam *

  Onderwerp *

  Telefoonnummer *

  Datum *

  Tijd *

  E-mail (voor bevestiging)