Gerflor neemt DLW Linoleum over

Geplaatst op: 06-02-2018

Terug naar overzicht

FIELDS Group kondigt aan dat Gerflor een bindende overeenkomst is aangegaan om DLW’s linoleum activiteiten over te nemen. Voltooiing van de transactie is onderhevig aan de gebruikelijke goedkeuringen van de mededingsautoriteiten en zal naar verwachting plaatsvinden in maart 2018.

De transactie omvat de overname door Gerflor van de fabriek in Delmenhorst (Duitsland) alsmede een deel van het verkoopteam en support functies.

Met deze transactie zal DLW’s linoleum activiteiten worden geïntegreerd in de Gerflor SAS Group.

De Gerflor SAS Group is een mondiale leider in de vloeren industrie die succesvol sterke merken als Taraflex en Mipolam heeft geïntegreerd en ontwikkeld. Gerflor’s globale footprint, innovatieve capaciteiten en klantsupport zullen het DLW merk en diens operatie versterken.

Gerflor en DLW werken al geruime tijd samen in Frankrijk, Gerflor distribueert daar DLW’s linoleum producten sinds 2011.

Deze acquisitie zal de product portfolio in elastische vloeren van Gerflor versterken met een uitzonderlijke duurzame oplossing. Met deze linoleum activiteiten, kan Gerflor zijn klanten een nog breder scala aan oplossingen presenteren in een aantal belangrijke markt toepassingen in de zorg, educatie, huisvesting, sport en retail. Met deze transactie wordt Gerflor één van de grootste producenten van elastische vloeren in Duitsland.

Over FIELDS Group

FIELDS Group is een gerenommeerde industriële holding met kantoren in Amsterdam en München. Deelnemen in en verder ontwikkelen van bedrijven met potentieel. Dit is waar FIELDS voor staat. Door de in-house operationele taskforce is FIELDS Group direct betrokken met de verdere ontwikkeling van haar bedrijven. FIELDS Group investeert in industriële en services bedrijven met het hoofdkantoor in Nederland of Duitsland.

www.fields.nl

Contactpersonen voor persvragen:

René van der Velden, FIELDS Group: +31 6 53435712, [email protected]

Laurent Cicolella, Gerflor SAS, Group Communication Director: [email protected]

Bel-afspraak

  Naam *

  Onderwerp *

  Telefoonnummer *

  Datum *

  Tijd *

  E-mail (voor bevestiging)