FIELDS Group neemt een meerderheidsbelang in FMTC

Geplaatst op: 29-11-2017

Terug naar overzicht

Amsterdam 29 november 2017 – FIELDS Group, een gerenommeerde industriële holding met kantoren in Amsterdam en München, heeft een meerderheidsbelang genomen in FMTC. FIELDS Group zal het management van de sterk groeiende aanbieder van veiligheidstrainingen ondersteunen in verdere expansie. FMTC is een vooraanstaande aanbieder van veiligheidstrainingen in Nederland voor de offshore, maritieme, wind en industrie sectoren. Met de locaties Schiphol, IJmuiden en Dordrecht, kan FMTC optimaal klanten bedienen. Ongeveer 70 ervaren trainers geven de hoogste kwaliteit in veiligheidstrainingen volgens de hoogste internationale standaarden. Samen met oprichter Rob Bruinsma en het management team van FMTC, zal FIELDS Group verder bouwen op de sterke fundamenten opgebouwd in afgelopen jaren.

Rob Bruinsma, managing director van FMTC, licht toe: “Met FIELDS Group hebben wij een partner gevonden met relevante ervaring voor het verder professionaliseren van onze organisatie en het voorbereiden op verdere groei in Nederland alsmede in het buitenland. Onze huidige structuur met drie locaties in Nederland stelt ons in staat onze Europese klanten te bedienen. Aankomende jaren zullen we naar mogelijkheden kijken om ons zeer flexibele, klantgerichte model in andere landen uit te breiden.

René van der Velden, CEO van FIELDS Group: “FMTC heeft de Nederlandse markt voor veiligheidstrainingen voor de offshore, maritieme, wind en industrie sectoren opgeschud door het aanbieden van een zeer flexibel concept met de hoogst mogelijke kwaliteit op een aanlokkende locatie, wat tot een unieke ervaring leidt voor deelnemers. FMTC heeft laten zien erg succesvol te zijn en we zijn heel enthousiast om samen te gaan werken met Rob en zijn team om dit concept verder internationaal uit te rollen. We hebben verschillende kansen geïdentificeerd en FIELDS zal FMTC ondersteunen met vervolginvesteringen waar nodig.”

Over FMTC

FMTC, met training locaties bij Schiphol, Dordrecht en IJmuiden, is een aanbieder van veiligheidstrainingen voor de offshore, maritieme, wind en industrie sectoren. FMTC is volledig gecertificeerd door alle relevante partijen zoals OPITO, NOGEPA, GWO en STCW.

www.fmtc.nl

Over FIELDS Group

FIELDS Group is een gerenommeerde industriële holding met kantoren in Amsterdam en München. Door de inhouse operationele taskforce is FIELDS Group direct betrokken met de verdere ontwikkeling van haar bedrijven. FIELDS Group investeert in industriële bedrijven met het hoofdkantoor in Nederland of Duitsland.

www.fields.nl

Contactpersonen voor persvragen:

Rob Bruinsma, FMTC: +316 5029 6819, [email protected]

René van der Velden, FIELDS Group: +316 5343 5712, [email protected]

Bel-afspraak

  Naam *

  Onderwerp *

  Telefoonnummer *

  Datum *

  Tijd *

  E-mail (voor bevestiging)