FMTC genomineerd voor “Best Small Cap Deal of the Year” award 2018!

Geplaatst op: 04-12-2018

Terug naar overzicht

De Nederlandse M&A community (www.mena.nl) heeft de transactie van FMTC genomineerd voor “Best Small Cap Deal” voor de 2018 M&A awards.

FMTC is een aanbieder van gecertificeerde veiligheidstrainingen voor de offshore, maritieme industrie en windindustrie. Na een aantal jaren van groei binnen Nederland zocht FMTC naar een ondernemende, hands-on investeerder. Een partij die het management kon helpen om verdere groei te realiseren, zowel binnen Nederland als in het buitenland.

FIELDS zag de nationale en internationale schaalbaarheid van het businessmodel van FMTC evenals de toegevoegde waarde die FIELDS kon leveren om samen met het management de volgende groeifase te kunnen realiseren. FIELDS Group heeft een meerderheidsbelang verworven, tegelijkertijd zijn twee minderheidsaandeelhouders uitgestapt, heeft de oprichter geherinvesteerd en is management ingestapt. Binnen een jaar zijn nieuwe locaties in o.a. USA geopend en is de omzet significant gegroeid.

Waarom Rob Bruinsma – Oprichter FMTC koos voor FIELDS: “Ik heb bewust gekozen voor FIELDS omdat ze vanaf het eerste gesprek steeds de juiste vragen stelden, zich heel snel de sector materie eigen maakten en heel betrokken waren gedurende het proces. Het geeft écht energie om met dit team te werken. Ik heb dan ook geen moment spijt gehad van mijn keuze. Binnen een jaar hebben we nieuwe locaties in o.a. USA geopend en hebben we onze omzet significant kunnen laten groeien.”

Stemmen op de deal kan tot en met 9 december 2018 via: https://lnkd.in/dNZ4c_j

Bel-afspraak

Naam *

Onderwerp *

Telefoonnummer *

Datum *

Tijd *

E-mail (voor bevestiging)