FIELDS Group neemt KENT Group over

Geplaatst op: 31-08-2022

Terug naar overzicht

Duisburg, 31 Augustus 2022 – FIELDS Group is verheugd om aan te kondigen dat zij de acquisitie van KENT Group (“KENT”) heeft afgerond. KENT is wereldwijd een van de grootste merken van hoogwaardige chemische en technische producten voor de schoonmaak, verzorging, reparatie en onderhoud in de auto, maak en marine sector. KENT is een carve-out van Berner Group.

André Reitz van FIELDS Group: “KENT heeft een lange historie als een van de grootste merken wereldwijd van hoogwaardige speciale chemicaliën alsook technische producten voor verschillende eindmarkten en heeft een loyale klantenbasis opgebouwd. De onderneming is goed gepositioneerd om een centrale rol te nemen in een dynamische markt voor speciale chemicaliën, welke continue onderhevig is aan digitalisering. We kijken erg uit om samen te werken met het uitstekende team en om samen het succes van KENT voort te zetten.

Over KENT Group

KENT Group, met het hoofdkantoor in Duisburg Duitsland, is wereldwijd een van de grootste merken van hoogwaardige chemische en technische producten voor de schoonmaak, verzorging, reparatie en onderhoud in de auto, maak en marine sector. Met haar internationale dekking en zeer deskundig personeel van meer dan 300 werknemers, bedient KENT 27,000+ B2B-klanten.

www.kenteurope.com

Over FIELD Group

FIELDS is een ondernemende hands-on investeerder met kantoren in München en Amsterdam. Gericht op het deelnemen in en verder ontwikkelen van bedrijven met potentieel. Met een nuchtere kijk op zaken en oog voor detail, realiseren hun experts échte transformaties.

www.fields.nl

Contact voor pers:

André Reitz, FIELDS Group: +49 172 4057 436, [email protected]

Bel-afspraak

  Naam *

  Onderwerp *

  Telefoonnummer *

  Datum *

  Tijd *

  E-mail (voor bevestiging)