Cloud en Integratie Specialist Axxius sluit zich aan bij TTNL

Geplaatst op: 19-02-2024

Terug naar overzicht

Culemborg, 19 februari 2024 – TTNL (data management en hybride multi-cloud provider) kondigt vandaag de strategische integratie aan van Axxius, een IT-dienstverlener gespecialiseerd in het ontwerpen, ontwikkelen, bouwen, migreren en beheren van integratie-, infrastructuur- en cloudomgevingen. Met de aansluiting van Axxius zet TTNL de eerste stap in zijn Buy & Build-strategie om het bedrijf te laten groeien tot een toonaangevende IT-dienstverlener in Europa, gesteund door investeerder FIELDS Group.

De combinatie stimuleert groei, innovatie en creëert waarde voor klanten door de advies- en beheerdiensten te integreren. Axxius (opgericht in 1997 door Peter Frederiks) is uitgegroeid tot een toonaangevende dienstverlener op het gebied van integratie software, cloud, infrastructure as code en automation oplossingen voor medium- en large-enterprises, financiële instellingen en overheden. “Na 26 jaar van organische groei is het tijd voor Axxius om de volgende stap te zetten. Qua dienstverlening vullen we elkaar enorm goed aan en dankzij deze integratie kunnen we versneld doorgroeien en toegevoegde waarde leveren”, aldus Peter Frederiks. Hij vervolgt: “Ik ben enorm trots dat Axxius onderdeel wordt van TTNL. Deze samenwerking geeft hernieuwde energie om me in te blijven zetten voor verdere groei en ontwikkelingen.”

Michel Luxembourg, CEO TTNL Groep: “In Axxius hebben we een toegewijd en loyaal team gevonden dat dezelfde passie deelt om complexe IT-uitdagingen op te lossen met de hoogste klanttevredenheid. Bovendien richten we ons beiden op het ontwikkelen van klantrelaties bij enterprises, commerciële- en overheidsorganisaties. Axxius omarmt dezelfde drive die ook sterk verankerd is in de bedrijfscultuur van TTNL. Nu we onze krachten bundelen, kunnen we onze dienstverlening aan klanten verder verbeteren en verdiepen. Onze adviserende rol in software wordt nu aangevuld met management-, implementatie- en integratiediensten. We zijn zeer trots dat Axxius deel uitmaakt van de TTNL Groep’’

Derk-Jan Boon, CTO van TTNL, voegt toe: “Ik ben zeer enthousiast over deze kans om samen de managed services- en advies tak te laten groeien. De diepgaande technologische knowhow en expertise van de consultants van Axxius stellen ons in staat om nog meer uitgebreide oplossingen aan onze klanten te bieden.”

De organisatie van Axxius past goed in de actieve Buy & Build-strategie van TTNL om voortdurend het dienstenportfolio uit te breiden en zo te voldoen aan de snelgroeiende vraag naar enterprise IT-oplossingen. TTNL bevindt zich op een groeipad om zijn Europese groeiambities te realiseren. De uitgebreide expertise, middelen en het netwerk stellen het bedrijf in staat om te profiteren van een succesvolle organische verkoop- en marketingstrategie, terwijl het zijn Europese aanwezigheid uitbreidt via Buy & Build. André Reitz, Investment Director bij FIELDS Group, voegt toe: “We zijn trots om vandaag de eerste uitbreiding voor TTNL aan te kondigen. Met de toevoeging van Axxius zetten we een belangrijke stap in het realiseren van onze Buy & Build-strategie, met als doel TTNL uit te laten groeien tot een toonaangevende IT-oplossingsaanbieder in Europa.”

Over Axxius
Axxius, gevestigd in Hoofddorp, richt zich al meer dan 26 jaar op het ontwerpen, ontwikkelen, bouwen, migreren en beheren van integratie-, infrastructuur- en cloudomgevingen. Dit doen wij op basis van infrastructure as code, automation en met unieke oplossingen uitgaande van ‘best of breed’ technologie. We helpen onze klanten om innovatieslagen te maken en we kijken daarbij kritisch naar beheersbaarheid, security, performance en continuïteit. Daarnaast wordt de bedrijfsstrategie naar een toekomstbestendige IT-omgeving vertaald, en delen we de nieuwste IT-ontwikkelingen. Dit alles zorgt ervoor dat onze klanten hun innovatie kunnen versnellen (time to market), deliverables en deadlines behalen zodat de total cost of ownership afneemt.
www.axxius.nl

Over TTNL
TTNL met het hoofdkantoor in Culemborg (Nederland) is gespecialiseerd in data management in de hybride multi-cloud. De focus ligt op het optimaliseren van complexe hybride multi-cloud omgevingen, zowel technisch als economisch en om ervoor te zorgen dat bedrijfskritische gegevens beschikbaar en beschermd zijn. Het bedrijf heeft strategische partnerschappen opgebouwd met bedrijven als IBM, Red Hat, Pure Storage, NetApp, Lenovo, Dell Technologies, VMware, Equinix, Varonis, Veeam en Rubrik.
www.ttnl.nl

Bel-afspraak

  Naam *

  Onderwerp *

  Telefoonnummer *

  Datum *

  Tijd *

  E-mail (voor bevestiging)